Suami boleh teman ke time bersalin dekat hospital kerajaan 😊

Nak tanya boleh ke suami teman time kita bersalin dekat hospital kerjaan dan perlu ambik apa ii kursus ke untuk tahun 2024 niy 😅 dan boleh bgthu HOSPITAL BATU PAHAT DAN HOSPITAL MUAR suami boleh teman time bersalin ke dan ada ii syarat ke ##ingintahu #jomkongsi

2 Balas

sy haritu masuk hosp sbb bleeding sy ada tya doc, nt bersalin suami boleh teman tak. doc ckp boleh je teman. syaratnya suami atau ibu shj boleh teman, org lain x boleh. tak perlu buat covid test nk masuk teman.

4w ago

sama²

bergantung juga pada hospital. ada yg anytime boleh teman. ada yg office hour je boleh teman 🥺 harap this time saya pun dpt laaa husband teman🥺