Siapa nak menang lagi malam ni?

Sekejap lagi min nak buat pertandingan tau! 🤑 Siapa nak menang lagi jangan lupa perhatikan aplikasi theAsianparent jam 9malam ni ya☝️ Tapi sebelum tuuuuu, haaah jawab dulu soalan di bawah ni😏 Min nak 1 komen 1 je jawapan tau! Haippp jangan 1 komen 5-6 jawapan tau🙃 Ni latihan sebelum pertandingan kejap lagi 😆

Siapa nak menang lagi malam ni?
405 Balas

Do, doa, dim, dip, deli, deal, depa, dope, dome, dale, dame, dam, like, lake, leak, lap, lad, lid, lip, lime, leap, laki, poke, pole, pim, pike,pile, pod, pie, polka,peal, peka, pelik, pedal, pola, poli, oak, old, kami, kelp, kid, kopi, kodi, kod, kap, kem, kome, kilo, aid, aim, ail, api, mole, mop, map, mile, mode, maid, make, made, mak, mad, mid, mei, milk, meal, moke, melodi, mild, male

DOA, KELAM, MEKAP, LEMAK, KAMI, LEKA, MAKI, KOPI, KODI, LOKAP, PIL, KALI, KAIL, LEPAK, MOP, DAL, LAP, PAM, KOLAM, API, EMAK, KELADI, PEKA, IKAL, EPAL, DAKI MILK, MAKE, OLD, LOAD, MODE, LAKE, LAMP, PAIL, MADE, MAD, MAP, MOLE, MALE, MAID, PIE

1.milo 2.ikea 3.lapik 4.daki 5.keli 6.lokap 7.maki 8.delima 9.kopi 10.kami 11.lima 12.epik 13.doa 14.emak 15.limpa 16.pad 17.pil 18.kail 19.milk 20.ipad 21.mop 22.kadi 23.keldai 24.pikap 25.kilo 27.ikal 28.api 29.kelip 30.oil

Kami.. kopi.. Doa..lokap..api..emak..kali..lemak..pelik..dom..ikal..ikea..malik..delima..milo..kilo..kolam..pelam..daki..leka..kelam..molek...pam.oil..laki..palm..keli..kail..lima..elok..peka.....mop..elak..

Doa, kali, emak, mak, pam, kadi, pak, leka peka, koma, kami, pokai, poli, kelam, lima, laki, lokap, milk, dim, lake, alim, kolam, diam, maki, lapik, delima, lepak, pola, make, kilo, adik, kopi, adil,

BI : do , like, me, maid,oil BM : doa, kami, ikal, lima, kopi , daki, di , lap, mop, lokap, elak, Milo, mak,api,keladi,peka,dia,kepam,maki,dam,leka,lemak,mail,kelam,kilo,ledak,Kadi,keli

Kedai, kelim, keldai, kimpal, kami, kali, kail, kadi, kolam, kopi, kelam, kedap, kilo, Adik, mak, modal, mop, milo, maki, api, pelik, pola, pelam, lima, lemak, leka, ledak, lepa,

doa, kami, klip, kelip, kad, kod, dia, kami,. demi, komedi, kali, mod, pelik, kepil, pola, pil, laki, daki, kail, kola, idam, adik, alim, elak, akil, kelam, kelim, kolam, keli

elok,pelik,doa,epal,kami,milo,pil,molek,alim,api,mop,kopi,adil,impak,lapik,kolam,daki,lemak,pam,ali,kamil,peka,kedap, maki,kali,lima,kidal.

Dam, mad,paid, make, pil, me, am, pie, oil, oak, lip, mid, like,lime, mile, kid, palm, lamp, milk, lake, kale, made, mail, lame, lap, pail