Teroka App & Menang!

Hi pengguna! Nak menang POIN dari kami? Jom sertai pertandingan MUDAH ini! Caranya senang sahaja: 1. Sertai di bahagian PERTANDINGAN 2. Cari jawapan di dalam aplikasi theAsianparent 3. Menang! Jangan terlepas peluang ini & cari jawapan sampai jumpa, OK!

Teroka App & Menang!
15 Balas

Lelyana #Keindahan seperti bunga lili* Viorella #Bunga yang selalu disayang* Yulia #Berhati teguh dan cantik seperti bunga* 💕💕💕☺️☺️

1. NISRINA - Mawar Putih Bersih 🌹 2. ZARINA - Nama Yang Harum Seperti Bunga💐 3. JASMINE - Mungil Seperti Melati🌼 Done❤️❤️

NISRINA - mawar putih bersih ZARINA - perempuan/emas atau nama yang harum seperti bunga JASMINE - mungil seperti melati

Nisrina - Mawar putih bersih Zarina - Nama yang harum seperti bunga Jasmine - Mungil seperti melati

Nisrina - mawar putih bersih Zarina - nama yang harum seperti bunga Jasmine - mungil seperti melati

Nisrina : mawar putih bersih Zarina : nama yang harum seperti bunga Jasmine : mungil seperti melati

Nisrina : Mawar putih bersih Zarina : Nama yang harum seperti bunga Jasmine : Mungil seperti melati

nisrini : mawar putih bersih Zarina: nama yang harum seperti bunga Jasmine : mungil seperti melati

Nisrina : Mawar putih bersih Zarina : Nama yang harum seperti bunga Jamine : Mungil seperti melati

Nisrina(Mawar putih bersih) Zarina(mungil seperti melati) Jasmine (Nama yang harum seperti bunga)