cyst

Sekarg sy pregnet 5mgu .tadi pergi scan doc cakp ada cyst .say nk tnya ibu2 dalam ni .pernah ke jadi mcm saya .ada cyst ketika hamil?adakah bahaya?

1 Balas

sy ada cyst..dpt detect mase scan 7w.dh rujuk pakar dkt hosp,doc ckp xde ape2.kadang² cyst ada utk support baby kita.nnti kandungan mbesar,cyst mengecut insyaAllah..alhamdulillah,skrg sy dah 18w..jaga pemakanan,jgn mkn yg ada soya,sbb nanti cyst makin besar..

4y ago

Ok terima kasih puan