tolong doakan sy..mudah dan selamat bersalin

sekarang sy dah 39 minggu 4 hari..tapi belum juga ada tanda2 tok bersalin..hr tu cek di klinik ibu dan anak .nurse tu ckp..kalau sy tak bersalin..juga pada hr ya ditetapkan..dorang akan masokan ubat untuk sy bersalin..tapi tu memang sakit..sebab nurse tu ckp..ubat tu akan di masokan..berperingkat..sebanyak 3 kali..tolong doakan sy selamat merlahirkan zuriat sulung..sy ya..sercara normal...

1 Balas

Moga dipermudahkan sis n baby selamat

4y ago

Alhamdulilah sy selamat melahirkan zuriat pertama sy pada18.2.2020...terima kasih..mendoakan sy..