Baby bergerak

Sekarang saya dah 24 weeks. Mmg da rase baby bergerak. Cuma dye on off. Kadang aktif 1 hari. Kadang senyap je. Normal ke? Atau dah 28 weeks bru penting kita monitor skrg xpe kalau on off.. #firstbaby

1 Balas

24week tu mmg dah rasa dia gerak. Baby belom aktif sgt. Bila da 28week time tu segalanya pantas. Berkungfu dia kat dlm. Nk tdo pon kadang terperanjat.

4y ago

Kebiasaan mmg mcm tu. Nnti nurse akan tnya ada rasa bby gerak x.