firstbaby

Sekarang saya baru 6 minggu 4hari . Kebiasaanya berapa minggu atau bulan saya dapat merasa denyutan jantung bayi saya ?

6 Balas

20w kalau rasa baby gerak baby first 16w dah boleh rasa baby gerak kalau baby 2nd Denyutan jantung tu boleh check bila baby dh gerak guna doopler Kalau nak tahu ada jantung je tak..dalam 8w kalau scan dh boleh nmpk

sy 6mggu lbh dah nampak jantung dan denyutan...doc ckp kuat jantungnya..alhamdulilah

saya dulu scan 6 weeks dah boleh nampak heartbeat baby, tp scan dari bawah.

sy 7week 3day dpt tgk bby dgn jntg dia...

4y ago

Ohhhh macam tuuuuu.. Okay baik baik terima kasih banyak banyak atas ilmu sis.. Saya hargai sangat sangat..

8 weeks dh blh nmpak

8-10weeks