Biasanya week berapa dah boleh dgr denyutan jantung bayi?

Boleh bantu saya#pleasehelp #ingintahu

8 Balas

jangan kerap sangat dengar melalui scan doc if kandungan baru 1st trimester, sbb doc sy inform radiasi bunyi tu panaskan baby, cukup tengok melalui ultrasound nampak kedip2 jantung baby

view dari ultrasound (kelip2): 8-9w. dgr wave dari ultrasound: 12w dgr dari doppler: +/- 16w

4mo ago

mcm sy..xbape jelas..2mnggu lagi jumpa doktor..

mcm sy 7 week ikut tvs dgr dh heart beat tpi slow lah jnji sy jntung bby kelip2

Semalam saya scan 7weeks, dengar heartbeat. Cuma slow sikit lah.

Macam saya 8weeks dah dengar heartbeat baby ☺️

Saya 6 atau 7 minggu tak silap dah dengar

Saya scan sonoscan 7 weeks dah dengar

Saya 6week dh dgr 😁