Tolong saya ibu² , saya buntu .

Sekarang saya 33week2day ( klau ikut tarikh doct scan bby ) due 17.11.2021 , kalau ikut period saya sekarang 36week ( due 29.10.2021 ) . sekarang saya megalami keputihan yg berketul . Masa awal² keputihan lendir seperti biasa saya pakai panty liner pasto mungkin panty liner tak sesuai dgn saya then tempat kemaluan terus jadi gatal Dan sekarang kaluar pulk keputihan berketul . Ada tak ibu² hadapi masalah mcm saya ? Adakah tanda bersalin ? #ingintahu #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya yang gambar tu selepas saya bersama suami lgi bnyak keputihan ketul yg keluar 😣 risau saya

Tolong saya ibu² , saya buntu .
1 Balas

Ni keputihan jenis kulat. Boleh mintak dekat doctor ubat untuk masuk ikut kemaluan. Nanti terus hilang. Mintak doctor buat test untuk gbs jugak, in case