Ada X mommy 32 week tapi rajin memasak macam2 terutama kuih

Sekarang saya 32 week tapi rajin memasak macam2 terutama buat kuih dan masih bekerja sebagai salesgirl motor cuti cuma sehari je balik pukul 7 mlm tp x rehat balik masak dan buat kuih karipap,donut,kek setiap hari mesti ada benda nk buat ..masak biasa itu semestinya..scan haritu baby lelaki..pukul 12 mlm baru tido ..kalau kita kurang rehat ada menganggu perkembangan baby ke? Sbb saya kalau ada yg teringin lebih suka masak sendiri daripada beli

2 Balas

InshaAllah xmnganggu pun Saye ank 1st student form2 n brsalin mase form3 after trial pt3 buat aktiviti lasak ke ape semua ank sihat je Ank no2 pemalas sikit huhu Now ank no3 hari2 buat rutin harian same masih drive kete manual hntr abik ank skolah. Urus ank no2 yg blom msuk 2y lg... Memasak 2~3x shri urus rumah etc .. Alhamdulillah scan klmaren 34w1d baby dh 2.5kg Janji jgn over je sbb blh buat baby stress n penat sama https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group pregnant 2023, selamat datanggg ❤️

you know your body puan. boleh buat apa apa activity asalkan tak melampaui had kita. kena seimbang semuanya.