down syndrome

Sekarang saya 16 minggu.. Last week so clinic swasta buat blood test.. Dr suruh test down syndrome test Sekali.. Hari ini I dapat call Dari clinic cakap rest show risk is high.. So Dr suruh buat test lagi Sekali.. Harga Mahal Rm 2500.. Ada tak sesiapa experience Macam saya.. I tengah nangis Sekarang.. I risau sangat...

1 Balas

Hi Puan. Macam mana keadaan puan dan bayi sekarang ni ya? Diharap puan dan bayi dalam keadaan sihat sentiasa di dalam peliharaanNya. Amin