Beta hcg blood test reading 4 week

Hi nak tanya saya upt positive samar2. So i pergi ambil blood test hcg level to confirm. Reading 4 weeks(last period 16/8) is 330 l/ul today. Kalau macam tu confirm preg ke? #firstmom #PleaseAdvice #firstbaby

2 Balas

Hi sis, sis preggy tak skrg? Sy pun kes mcm sis samar samar tapi belum check blood test. Kalau ikutkan dah 7 week. N sis check blood test tu dekat klinik swasta ya?

2y ago

yea sis. tengah preggy. 7 weeks +. i check blood test kat lab yang terdekat. tengah hari ambil darah. petang keluar result.

ye betul hamil untuk 4w. untuk 4w ni bacaan dia antara 5 ke 426. bcaan ni akn mningkat dri mggu ke mggu. kalo bcaan turun kemungkinan gugur

2y ago

ok tq sis