nak tanya 1 soalan

Sekarang ni husb dh boleh masuk teman wife besalin ke?

6 Balas

Saya bersalin hospital serdang bulan lepas. Suami boleh masuk teman wife tapi kene bawak test kit & buat test depan doctor sebelum masuk. Setiap kali Suami nak dtg melawat (pd waktu melawat) kene buat swab test depan doctor jugak

Boleh tapi tak semua hospital Kena call tanya dlu And before masuk dua dua kena buat rtk and valid for 3day je

Utk kepastian sis boleh call tanya hosp yg sis cdg nk bersalin tu.

Boleh masuk labour room dah

Bergantung kepada hospital

boleh