Berapa bulan kandungan ?

Sekarang mommies semua dah pregnant berapa bulan? Sis dah 5 bulan, setiap masa rasa lapar nak chocolate je ?

Berapa bulan kandungan ?
488 Balas

Nak masuk 7 bulan....tapi perut macam Baru 3@ 4 bulan hamil...on GDM insulin jugak.. Dahlah berat 88kg. .normal ke perut tak menonjol ke Depan. ...😐

Masuk 8 bulan dah.. Huhuu.. Asyik nk manis2 je tp lpas mkn manis tkak jd loya pulak.. So silang dgn air masak.. Baru laa legaa je tekak n perut

5bulan..sya hri2 mkn coklat..😅😅😅cuma mkn secubit skli mkn...tkut nnti kncing mnis...asal trtunai prsaan nk mkn coklat tu😅

9 bulan dah xde nak mkn sangat..Asyik nak minium..Klw mkn pun MMG xhbis..Sbnrnya rasa berdebar sbb makin dekat nak besalin😅

Seminggu lagi masuk 5bulan dah. Rasa kjp nya lahai dah 5bulan. Ada blance lg 4bulan sebelum bertentang mata dgn si kecil.🥰

samala... dh 5 bln.. slalu nk mkn coklat.. nasi kdg2 jer rsa nk.. lapar tpi xtau nk mkn ape.. lost.. last2 mkn coklat..

7 bulan...gastrik gerd dtang blik mcm bln pertama dlu...xbest nya part ni..pedih ja ulu hti..4-6 bln ja enjoy..

6 month, hahah..sma la sya pun setiap msa rsa nak mkn coklat je,lps sangkut air gula sya dah stop mkn coklat😫

8 bulan. Makan nasi sikit dah rasa kenyang. 😂 Maybe baby dah besar dah. Kene makan sikit2 & kerap.

5 months.. Orrg ckp xnmpk perut pn.. Dah aq suka pakai baju longgar2 mmg x ketara la.. 😂😂😂

4y ago

Kan.. Kdg org yg ckp tu siap buat muka mcm 🙄. . Ehh perut aq biar la haha asalkan baby sihat... Ok la xnmpk.. Tub² dah ada baby 😆😆😆