mummy

sekarang kandungan dah 5 bulan lebih memang bayi aktif dlm perut eak .. sebab tiap2 mlm xdpt tido asyik bergerak ??

2 Balas

Kalau 5bulan dah aktif, sis tunggu 7bulan nanti lagi la 😂😂😂 saya mcm tu jugak cepat die aktif scan baby boy skrang dah 8bulan tiap² mlm berguling smpai krem pinggang sebab die dah besar 😂

5y ago

hehe tula ... aritu nurse cek jantung bayi xde kt tempt yg slalu ... bla nurse cri2 die dekat sebelah kanan😂😂

Wahh awalnye die aktif!

5y ago

Bagus baby ni cergas..kurusla mummy cmni😂