Hati, teka, dada

sekarang fasa 6 bulan + memang akan rasa pedih ulu hti, sakit tekak, sesak dada ye? ada tak ibu ibu sama macam saya ?

4 Balas

kalau teruk g jumpa dr sis, hari tu saya teruk pedih ulu hati. lepas tu biar sampai muntah muntah dengan alasan baby nak membesar. makan gaviscon lagi teruk sampai muntah darah. end up husband bawak g klinik. makan ubat dr bagi baru okay. Alhamdulillah dah 2 minggu takde pedih ulu hati. mendapat mc 2 hari hari tu.

Saya selalu rasa makanan tak hadam , pastu bila makan kat tekak tu mcm ada lagi . Tu yg buat selalu rasa pedih tekak pedih ulu hati .

2y ago

betulll, padahal kita dah habis makan dan dia jadi ganggu masa tidur kita.

Saya 5bulan dah rasa. Sesak dada 2x. Bertahan ya sebab anak tengah membesar nak pakai ruang dalaman kita 🥲

2y ago

saya start 6 buln ni yang rasa mcm tu

lidah saya naik pecah ii. sakit pinggang .

2y ago

samaaaa lepastu paling sakit tekak ni pedih jee