Pedih ulu hati

dada sakit macam mana nak hilangkan ? #firstmom #Trimester_3

2 Balas

nie antara tips yg sy buat utk kurangkan atau elakkan pedih ulu hati, especially waktu tido. jarakkan makan 2jam atau lebih sebelum tido, kurangkan makan makanan yg pedas dan berminyak pada waktu dinner, jgn biarkan perut kosong/berangin. lg satu, kalau tak tahan sgt pedih ulu hati tu, boleh try minum susu. in shaa Allah hilang pedih tu..

kalo sy urut2 slow kt bhagian yg skit..