Saya scan haritu doc kata xnmpk janin lagi bru nmpk kantung sbb terlalu kecil ke?

Sekarang doc kata kene tunggu 2 minggu bru scan balik. Kandungan saya skrg 7 minggu 2hari

4 Balas

sama mcm sye ..berapa kali da buat scan tetap tak nmpk..buat scan di bwh docter ckp nmpk kntung terlalu kecil ..bby blom nmpk..skrng tgh tgu keputusan dri pihak hspital ..sme ada kntung dlm rahim atau di luar😔😔😔

Banyak kan membaca page fb dr imelda. She not advise to scan waktu awal2 pregnancy untuk mengelakkan ibu stress. Waktu sesuai utk scan adalah 9weeks

normal. just ikut advise dktr ya

Regular or irregular period?