ari2 berdenyut

sekarang dh 36 weeks 3 days.. dh start sakit berdenyut2 kwsan ari2 n miss v.. agak2 tu tanda nak dekat bersalin ke ye? 1st pregnancy xreti nak tahu rasa contractions tu mcm mana.. harap2 bila tiba masa sy tahu tu dh tnda bersalin

1 Balas

bby dh duduk kt laluan mmg akn kerap rsa mcm tu..contraction tu mcm senggugut masa period tp sakitnya brkali ganda la..mmg x boleh rilex dh bila contraction dtg..

3y ago

yeke sis.. tq respon.. sekarang pun ada hari2 dia rasa mcm sakit senggugut tu tp mild jela.. mcm dtg period tu sb sy xpernah rasa senggugut yg teruk time period.. mybe apa yg sy rasa tu false contraction.. sb sy ada gdm dr. suruh bersalin 38 weeks.. tu duk risau mcm mana la tnda2 tu..