Sakit dekat Bahagian ari2 bawah dekat miss v knape erk

Skrng sy dh 31week 4hari tapi skrng sy rasa sakit dekat kawasan tu smpai xselesa Dan senak tido mmg xselesa pastu bila nk bngu trasa sakit#ingintahu #seriusnanya #firstmom

4 Balas

sya pon rsa bnda yg sama smpai ssah hati bila jd..haritu check up gtau doc, dya kata tu normal sbb baby besar n bgi pressure kat bhagian tu..rsa lega sikit bila dgar doc gtau cmtu

11mo ago

oh patut pun

Sama... risau jugak..masa 28weeks dah Rasa sakit.. nurse ckp normal.. alhamdulillah syukur legaa

symphysis pubis dysfunction (SPD) boleh search google pasal ni.

11mo ago

thank sis

Nurse ckp sb baby dh berat so mmg akan pressure kt ctu..

11mo ago

sy ade tanye nurse sb sy pn kdg sakit celah kang2.. so nurse ckp sb baby makin berat