Sakit tulang rusuk

Sekarang dah kerap sakit tulang rusuk belah kiri pedih sangat. kaki pun dah mula membengkak n kebas mcm buat olahraga. kerap kencing malam tak sampai 5 minit rasa nak terkencing lagi .esok bangun mesti letih yg amat. kerap u uk kdg2 shri 2x. kerap mengeras sampai kdg2 x bernafas dibuatnya. demi ank bunda redho..😂 awal sgt ke simptom2 ni? ada yg sama tak? #babyfirst #32w4d

1 Balas

sama lahh kitaaa cuma kncing lawas jer mlm 2kali gak bgn nk trkncing..tang rusuk tu lah pling xtahan smpi mleleh2 aimata mnahan..