Rasa Contractions

Sekarang dah 36 minggu, masih xtau rasa kontraksi yg betul.. Rasa perut cramp sb baby bergerak ke? Setakat ni pinggang tak sakit cuma sb baby tu gerak ke bawah n menekan.. Cm tu ke rasa?

2 Balas

Kalau kontraksi betul, rasa macam sakit senggugut cuma 10x lebih sakit..sakit tu datang & pergi macam 🌊 kalau rasa sakit tu berulang selang 2-5 mins mcm tu then yes tu yg betul. Relax k, tarik nafas dlm2 masa jadi tu. Terus ke hosp.

4y ago

Oh mcm tu.. Thanks sis

Contraction bila baby nk keluar dh n makin kuat..sekali dgn sakit pinggang.