Due date raya ni, 24.4. Ada ke yg sama tarikh

Sekarang baru nak masuk 35w. Perasaan bercampur baur. Risau ada, excited ada. Macam2 fikir. Pinggang dah start lenguh2. Perut asyik mengeras. Pergerakan baby pun ada hari slow je. Kadang ada hari aktif sangat. Pregnant 2nd baby. Yang first dulu emegency cser. Moga kalini dipermudahkan semuanya🤲

1 Balas

awak gap berapa tahun dengan yang first baby?

1y ago

lama gap tu. awak planning macam mana? sy czer last year, planning sendiri je buat masa ni, takut jugak kalau terbabas 🤣