Nak tnya klu kuar lendir putih apa tanda sb sya lagi dua minggu nk bersalin.

Sekarang baru 34w

3 Balas

kena pantau juga sis.. kalau ada rasa sakit² kena alert.. mcm sy.. isnin ada keluar lendir putih.. selasa mlm ada rasa sakit mcm contraction.. sy igtkan yg palsu tu.. then rabu pagi ada kluar tanda lendir cmpur darah.. tak byk tapi rasa sakit tu still ada.. terus pegi hospital.. dh buka jln 2cm.. mlm tu juga sy bersalin.. due sy 18 november.. tapi 11 october sy dh bersalin.. baby prem 34 mggu 4 hari..berat baby 2.7kg

7mo ago

terima kasih sis

tiada tanda pun sis..its normal...sama ada penat or hormon kita..sy pn tgh alaminya skg...35 weeks

7mo ago

sy dah check..normal..xda pa2..lupa nak tmbah..if ada bau dan rasa xselesa or sakit better check..sbb sy dh check..kata doktor normal..

nak tnya klu kita mengilu di bwh tu tanda2 nk bersalin ka