Keputihan atau lendir?

Hai nk tnya saya dah tiga hari kuar lendir mcmni . Ni keputihan atau lendir tanda nak bersalin?

Keputihan atau lendir?
6 Balas

dah tanda kot rasenye.. sbb saye seblum brsalin pun kluar mcm tu dlm smggu.. pastu perut mngeras/memulas je padahal baru 35weeks.. Terus pegi hospital, check jln dah 2cm.. esokkan tu terus branak emergency czer..

1y ago

yee tapi.. saya bleeding lps check jalan n jantung baby laju so doc suruh emergency czer bius full

sis dah berapa weeks, sya dah 37, kluar mcm ni jugak, tapi sikit2 bagi tau nurse, dia kata keputihan tapi kalau perut mngeras sllu, baik sis ke PAc je

sy keluar keputihan macam ni dalam seminggu, lepastu kluar darah dgn lendir. cek jalan 1cm seharian, esokkan 2cm still menunggu hmm

Sy dh dkt 2mgu camtu..kata mmg dh nk ujung2 ni dh start keluar kpthn pekat camtu..normal..skrg dh 37..

sama mcm saya sis..dah semiggu mcm ni..skrg 38w 4d belum ada tanda² sakit lagi😅

keputihan