Takot

Sekarang 37 week.... Tinggal 6 hari lg nak kene serah diri sebab gdm on insulin.... Ade x mommy2 kene serah diri sbb gdm on insulin... Ank kluar besar ke?

27 Balas

Saya pon kne serah diri 12hb nie kne admit dah.. Kes yg sama.. Moga kite dipermudahkn urusan melahirkan nnt.. Hehe

Sy tak de gdm tp baby lahir 4.08kg. Terkejut doktor n nurse. Mereka tnya ada gdm ke? Sy ckp xde. Anak lahir normal dgn bantuan vacuum.

4y ago

Alhamdulillah...

Sama la saya... Serah diri 37 week... Masuk ubat pagi then malam baru kuar bby... 2.5kg je... Xbesar pun....gdm n isulin...

4y ago

Ikut atas baby..kalau baby okey. Boleh duduk sekali dengan kita , kalau tak okey macam baby kena jangkitan kuman ke @ kuning kena tahan wad asing.

Saya! GDM. Okay je jgn isau. Baby saya 2.8kg n besalin normal. Elok je. Jgn takot

Sy masuk 38week baru serah diri 3/6.. Kena cszer sbb dh 2kali czser jd ada sbb doc xbagi bg brsalin normal

Sy msa mgdg pn gdm gak..38w kna serah diri,alhmdulilah bby 2.8kg jea..ubt sy xpnh miss..jga pmknn..

Biasanya klau gdm insulin mmg kne msuk awal sbb klau tggu due date nnt bby besar ssh nk brnak normal..

Gdm insulin, 37w 25.6 kene serah diri.. Bby besar dn air ketuban byk... dup dap dup dap dh ni...

Sye baru 35 weeks dlm wad daa skrg.. Pecah ketuban dan baru dapat inject insulin ? Insulin untuk ape ye ?

4y ago

Insulin utk kencing manis

Saya gdm on insulin. 27/6 ni kena serah diri 37weeks 6 days. Doakan saya dipermudahkan ya !