Sekadar bertanya.... Kandungan 4week 2hari mcm ni ke resultnye...

Sekadar bertanya#firstbaby

Sekadar bertanya.... Kandungan 4week 2hari mcm ni ke resultnye...
2 Balas

based on pengalaman saya sendiri, ye sis 😂 line kedua samar² sbb 4w tu baru lagi. saya test setiap minggu sampai 6w baru ke klinik kesihatan tuk scan perut itupun tak nampak apa² sbb baby kecik lagi..yg penting upt positif. awk dah boleh jaga pantang makan minum dan tak boleh buat kerja berat dan angkat berat² ye sis. first baby kena jaga elok² 😉

ya hormon msih rendh biasetu https://chat.whatsapp.com/FePISVxmiCVFZ3Y3DM03L0 Group ini ditubuhkan bertujuan untuk memberi semangat dan berkongsi cerita tentang baby & journey kehamilan 2023 💟 Copy & share bg ramai yg join group 0 sbb baru buat