baby Prem 32w..

Sejarah dalam hidup mommy.. lahir kan Siti Darleena syafiyyah pada kandungan 32w dengan seberat 1.5kg.. Allahuakbar.. runtun jiwa mommy tgok kamu dalam inkubator td... Darleena kena kuat cmne mommy kuat tok kamu syg... U are my baby girls mommy.. Mommy buat ape saja untuk kamu dear.. please dear.. u must strong... Ayah mommy abg2 mak tok semue ada doa kan kamu.. nurse ckp kamu kuat... Cume mommy yg x kuat.. mommy perah susu untuk kamu syg.. Don't worry .. mohon kekawan doa kan anak saya Siti darleena syafiyyah kuat n cepat klua dari inkubator n ward.. berat naik dengan cepat... Semoga Allah makbulkan doa kita semua... Aamiin

1 Balas

Mg ank mommy kuat dan sht..aamiin...in shaa Allah jika mommy kuat bby pn kuat...sy pn pnh lahirkan ank prem pd tahun lepas tp ms 34minggu...apa tips yg doc pakar pead bgtw sy ialah..mommy kena slalu dtg bg smgt tuk bby..brckp dgn bby..bila bby tw mommy dia dtg...dia akn jd kuat tuk survive..mcm bby prem ni dorg mnja sikit dia nk org slalu ada tuk support...xpe nti bila berat bby dh cpai 1.8kg dia dh blh dschrge dh..mommy kena rajin bg susu mommy..supaya dia kuat...susu ibu lebih baik tuk bby nye antibodi... Mommy jg dri bebaik ea..sy doakn mg ank mommy kuat sht mcm ankn sy juga.. alhamdulillah ank sy skrng dh umo setahun..dh bsr mcm bby yg lahir ckup bulan..sy hrp ank mommy juge akn jd mcm dia juga..sht..kuat smgt dan aktif...aamiin....mg Allah pmudahkan segalanya..aamiin