Bersama dengan suami

Sejak sy pregnant ni suami saya tak pernah nak minta untuk bersama dengan saya. Padahal saya selalu je hint hint dia yang saya on kalau dia nak. Suami dah tak berapa minat nak bersama ke bila isteri pregnant ni? Ni normal ke? ? Tp kalau sy yang mulakan dahulu dia layan je saya. #24weeks

87 Balas

Sama lah sis.. Kadang2 rasa sedih bila kita ni teringin sangat tapi husband mcm tak ada ajak dulu pun. Kita nak minta tapi segan. Saya selalu segan kalau nak request utk bersama dgn suami 😔

5y ago

Sme.. Tp alhamdulillah xde mslah utk brsama dri awal kndungan lg.. Suami memahami isteri dye nk mnja2

Sy pula masa preggy ni kurang bernafsu. Klu ada pun end up jd mcm xselesa or sakit xtw npe pelik. Mcm sempit lak jdnya. Tambah sy kerap bleeding masa preggy jd sy lg la nk mengelak

ade jugk ckp kt suami kalau nk on ckp lh sbb kesian kt dye kn tpi jwpn dye,dye x kesh x bersme sbb dye lebih penting kn ank dlm kndungan sye..😊

Normal tu,mb dia risaukn bby & awk,mb dia fikir awk x nk,letih etc,klu awk mulakn dulu dia nk?byk pahala ooo kalau isteri yg mulakn dlu..dia suami awk,pedehal...

Saya dari awal pregnant pernah bersama 2x ja. Skrg baby dah 3 bulan. Still puasa lagi sbb sy trauma lepas bersalin. Luka pun baru sembuh. Takut nak bersama.

Same la dgn sye..start pregnant smpi dah 5bln xpnh brsme sbb suami sye tkt nk brsme..sy plk heran knp..kot2 die dah xde nafsu dgn sy sbb pregnant..😂..

Suami Sy okey lah bile dia nk Sy bg klau tolak dosa....tpi xselalu dlm sebulan tuh 2 Kali Jew....sbb dh pesan dgn dia jgn ganas sngt hehehehe.....

Saya dari awal mengandung sampai sekarang minggu ke 10 still bersama suami.... Relax la. Dah tanya doktor... Jika tiada masalah boleh je bersama...

5y ago

Samalah.hahha

Sebenarnya suami tkot nk sentuh kita, sbb syg dn tkot jd pape kt baby. Klu ikotkn bole je bersama.. Tp dia kesian nk buat cmne.. Hihihi

Sis suami ni takut la sebnrye takut pe pe kn dia risau 😂tapi sis goda je la dulu kalau dia layan ok je buat pe nak risau normal la tu😊