Tikus Gila

Sejak pregnant ni sy bukan stress dengan suami. Tapi stress dgn tikus. Ya Allah geram sampai betul² ggu tidur sy. Duk cit cit cit dlm almari baju sy. Bising betul. Nk letak perangkap tikus yg gam tu suami x kasi kata rsau anak dlm kandungan. Mslh habis semua baju sy rosak kena gigit bntg tu. Ni nak tya, kalau kita bunuh binatang tu takpe kan, sbb sy dah x tahan. Mana effect pape kan. Sbb niat nk bersihkan rumah bukan bunuh suka²

6 Balas

sy stress dengan lipan .. sejak preg ni ntah mna² dtgnya lipan tu .. lipan tu duk main area toilet je .. kjap duk dlm bilik mandi ...kadang nk mndi nk mbuang teperanjak tetibe muncul ..lipan tu macam sajaaa 😭😭😭 nak bunuh x boleh ... stressss last2 ckp kt lipas tu duk diam² kt situ aku tak kacau kau ..jangan kacau aku 🤣🤣🤣

Beli perangkap dekat diy, yang gam tu takut tiba2 terlekat pastu mati dah jadi bangkai pastu membusuk. Dah bagi perangkap bagi suruh husband lepas dekat tempat lain

Jika sis bimbang, apa kata upah orang untuk tangkap tikus. Ada team yang kerjanya menangkap haiwan perosak. Semoga dipermudahkan segala urusan

tikus gila 🤣🤣🤣🤣 sy plk mnyirap dgn semut.. haih bnyk pulak tang mn dtg xthu.. eeei bnyk dh sapu2 geram kkdg

Kalau gitu sy cadangkan sis panggil org yg ada buat servis tangkap haiwan perosak or yg seangkatan dgn tu

Blh sis..sbb bkn anaiya binatang pn..lgpun tu haiwan perosak

2y ago

tu la dah ckp kat husb mcm tu, dia rsau sgt.. esok nk p beli gam tikus byk².. nk bls dendam..