Jerawat badan

Sejak pregnant ni jerawat dekat badan makin naik sampai kulit jadi kasar lagi2 dekat bahagian belakang badan. Sebelum pregnant takde jerawat badan. Ade tak tips atau sabun yang boleh kurangkan atau hilangkan jerawat badan ?

20 Balas

saya pun mcmtu..hahahah..pastu kt dahi..dkt² dgn rambut dpn byak jerawat kecik²..sblm ni xpnh ade jerawat..😆

Sya pun sama naik jerawat d muka dan badan.Hopefully dpt baby boy kali ni. 😁. Tnggu 4 bulan br scan balik.

saya pon hamil ank boy xpi xde plk naik jerawat blkng bdn ke leher atau mne ii anggota bdn

Ada cuba try sabun T3 mmg khas utk acne skin. Saya pn guna tu.. makin elok 😊

sy mmg ada backacne dr zmn anak dara..boleh hilang ke dgn cream2 or sbun..?

Awak rajin makan atau minum benda manis atau berasaskan gluten?

normal..kdg pbwakan baby .sy lps bersalin bru hilang😅

Boleh try Harrogate soap

hormon tu

normal