Muka Kusam

Sejak preggy ni muka selalu kusam.. Pucat tkde seri ? nak makeup pun rasa malas.. Knpa ya ?

37 Balas

Me too. Kadang2 smpi mls nk tgk cermin muka sendiri. Kadang2 sy selawat basuh muka. Dan sy rajin la pakai fruit mask. Kalau rase tk selesa lg muka pucat lesu. Sis pakai la lips balm yg ada warna tu. Lps tu rajin pakai pelembab muka. Insyallah nnt ok la tu

Baby boy kot....org tua2 kata la....hihihii...takpa tak make up tak pa...jangan ada mood tak mau mandi sudah...hihihii Enjoy je puan mood swing2 tu..semoga selamat sampai bersalin ya

Lah.. Dah kata pon mengandung, jgn bnyak mengeluh sebab allah dah beri kita rezeki untuk ada zuriat. Ramai wanita yg x dpt rasa apa yg kita rasa, so layan & enjoy your pregncy

5y ago

Bila masa pula sy mngeluh 🙄 sy cuma brtanya..

Sama lah saya sejak pregnant x minat langsung nk make up.. pegi kenduri je la paksa diri tu pun pakai bedak baby dgn lipstic je.. baby scan gegirl ☺️

Same la ngn sy sis😂😂..tp ank no 3 ni ada mse rajin nk mkup.ada mse mlas.ank 1,2 mmg xsuke mekup lngsung.no 3 muke xdela kusam.cume jd mlas mkup.

Sama mcm sy preggy bby girl. Muka siap breakout lg. Makeup mmg mls. Hasilnya baby kluar putih melepak. Org ckp baby amik seri mak

Sama lah saya tu aura dan mud org mengandung sis abaikan jela yang penting jangan sampai jadi pengotor sudahla sis kag tak lena hsbnd sebelah😆🤣

smaa laa ngn sy sis.. sejak preggy xmekap lgsg.. muka xberseri.. ramai org ckp bby girl amik seri kita.. dh scan haritu.. btul.. mmg bby girl 😁

5y ago

Kannn kannn.... Kesimpulannya, itu semua mitos belaka...hehehe

Sme la sya sis... Klo nk kuar rumah tu... Rse mlsnye la nk makeup...nk pkai bedak pown mls... Muke bnyk naik jerawat da... Hermmm

sy suke makeupppppppppp.i love makeupp..tp nak anak girl.tp kalau ank lelaki dh ltk nama ben amir.nak mcm muka ben amir hahha

5y ago

😆😆😆😆