Air kosong

Sejak preggy ni mmng takleh telan langsung air ksong. Takat 1,2 teguk ok.. masuk teguk ke 3 trus nk muntah. Mcm mna eh mommies? Dgr org kata kna mnum air kosong bnyk. Tp skrg sy mmpu mnum air berperisa sj. Sy sllu bancuh air oren sunquick tnpa gula. Takpa ka? Huhu 🤧

16 Balas

Sya pula suka mineral momo tu. Kalau minuman manis tak boleh masuk. Muntah

1y ago

ouh yg ni hahah.. moma bru knai 🤭

try air mineral lain2 brand. mana tahu ada yg tekak boleh terima.

1y ago

kannnn 🤣 bertabahlah bakal ibu² ni.. macam² tak kena.. benda baru nak kena hadap noh 🤭 sy telan air sejuk ja.. air suam x lalu 😅

cuba ltak ais sis, minum yg sejuk² musim panas ni pun syahduuu

Sy mnum mineral sejuk. Tu je bole tln. Klw suhu biasa loyaaaa

Beli evian atau fiji. Paling2 pun Spritzer..

1y ago

spritzer ok.. nnti sy truskn utk beli yg ni lps ni. awal² preggy ritu lah ok.. skrg ni dh 12w bru nk try balik.. nnti tggu tong pnutup biru habes dlu bru beli spritzer plk.. bru ja beli smlm yg tu 😅

try yang sejuk sis

1y ago

haa air susu ok.. sy mnum susu everyday.. telan bnyk gelas pon boleh. tp sy ambik supplement calcium yg Dr bg jgk.. x overdose ka kalau mnum susu pulak? stakat ni sy ambek supplements tu, sy stop jap mnum susu. risau tkut overdose. isnin ni bru nk bkk bku pink dkt KK.