Tips mnum air gula

Sya smlm kna mnum air gula tp trmuntah blik .mngu dpn kna lg mnum rsa mcm down plk tkut termunth lagi sekli..hmm nie first time mnum air gula ..skrg dh 29mnggu any tips utk tk nak bgi munth balik air gula?sbb sya sejenis yg cpt lapar and slh saya jgk sbb byk kli teguk mnum 😞🤣😭

2 Balas

Awk mnum skli tarik nafas je abiskan smua.. jgn mnum skit2 sbb tu kdang terasa di tekak.. tk pn try beli dkt farmasi air gula rsenya sdp skit drp yg klinik pnya. Tp sblum tu tnya dlu lah dkt klinik awk bleh guna air gula yg dri luar ke tak.. jgn lupa standby minyak angin Selepas mnum selalunya akn rse pening lps tu..

Klu masih suam, lg mudah nk habiskan sekali teguk actually. Make sure dtg awal, perut btul2 kosong, mindset pkir utk bby saja. Ada yg kata prepare minyak angin kot2 lps hbis minum jd pening kepala. Tp sy 2x minum, dua2 kali pening, bawa tidur saja.