Buasir ketika hamil

Sejak mengandung ni selalu buasir . Sape selalu alami ? Mcm mne cara nak hilangkan buasir tu. Sakit yg amat . Smpai nak jalan pun tk selesa.

5 Balas

kalau ikut cara kampung tuam guna putik kelapa/kelapa yg kecik2(panaskan) tu dkt keliling bahagian buasir...nanti dia kecut insyaallah baik..

saya tiap2 kali buasir, sy tolak masuk dalam balik..cuma skrg 7 bulan, sepanjang masa buasir😭 sabar je laa..lepas tolak kemut🤭

sama sayalah..doktor kata tak buleh buat apa dlu..tgu dh brsalin apa smua bru rawat buasir plk

sy pun ada,, sblum mngandung lg ada buasir.. hmm risau

sy pun..sy sapu minyak herba asma' tiap kali bengkak. cepat kecut

3mo ago

brand apa ya?