Gula gula mentos

Sejak mengandung ni saya selalu makan gula mentos. Kalau ambil sugus ke apa automatik muntah balik. Jadi kalau rasa nak muntah bila tengah kerja cepat² saya ambil mentos. Ada kesan buruk ke pada ibu mengandung ?

1 Balas

takdelah jnji xde mslh gdm..mcm sy pun suka makan gula2😅dr sblm pregnant ms bujang wajib ada gula2 dlm beg .ms pregnant lg la .husben slalu belikan stok gula2 tuk sy yg jenis ada mint..mg dpmudahkan segalanya Allahuma amiin