Muntah setiap kali makan

Sejak masuk 10 minggu ni, makin teruk pula alahan muntah saya. Setiap kali makan atau minum, tak sampai 5 minit mesti muntah balik. Walaupun saya makan buah, saya tetap akan muntah. Badan dah rasa lesu sangat. Makan ubat tahan muntah pun dah tak ada kesan. Tetap akan muntah juga. Kadang sampai takut nak makan, tengok makanan pun dah loyaa je. Tak makan pun muntah jugaa.. Huhu . Rasa nak menangis .. #firstbaby #ingintahu #firstmom #pleasehelp #bantusharing

15 Balas

I feel u.. sye smpai drip air sis kt spital.. sbb muntah smpai kluar air hijau tu... pndg mknn pun loya. mnm air pun loya.. down sgt rse time tu. lama jgk nk hilang loya2.. msk trimester keDua baru ok.. hrp sis bersabar ye... alahan ni normal.tp kte la kena kuat utk hadap.. skg sye dh trimester 3... ❣️