Keputihan Atau air ketuban

Sejak kebelakangan ni mcm banyak mcm ni. Saya tk sure keputihan Atau air ketuban. Saya dh 33 weeks. Sya Xdk gatal vagina apa. Sorry gambar jijik. Kalau mcm ni keputihan kan ?

Keputihan Atau air ketuban
6 Balas

saya setiap hari kluar mcmni, hari2 saya akan dduk depan cermin dn korek keputihan tu. saya 32weeks dh

Tu keputihan awk. Air ketuban colourless. Dan dia jenis air bukan pekat mcm ni.

Keputihan..sy mcm ni la dri awal prgnant..buat swab positif gbs

8mo ago

gatal tak?

ni keputihan ni, mmg hormon normal kluar wktu trimester 3

keputihan. ketuban bukan macam ni

Tq semuaaaa