Gambar scan & Baby bump.

Sejak kebelakangan ni makin menjadi2 mummys yg share gmbr scan baby dan baby bump. Mummys, baby bump tu aurat. Please ambil peduli tntg hal ni. Gmbr scan baby pn dikatakan aurat jugak. Tak tau nak tegur macam mana. Tiap kali bukak bahagian photo berderet yg share baby bump n gmbr scan baby. Allah. Alert sikit mummys. Kt sini bukan mummys je yg ada. Kaum bapa pun ramai kt apps ni. Tolong ye. ?

4 Balas
Tulis jawapan

Betul betul. Saya pun perasan jugak. Tanpa segan silu share baby bump dekat sini. Buatnya ada lelaki pervert buat yang bukan-bukan dekat gambar tu. diorang ingat sesetengah lelaki tak bernafsu ke tengok baby bump tu. berdasarkan pengalaman saya sendiri kena tegur perut dengan officemate lelaki pun dah rasa scary apatah lagi untuk buat tatapan dekat sini. Fikir-fikirkan lah dulu before nak share gambar baby bump dekat sini. Just keep it for yourself jela.

Baca lagi