Luahan hati..

Sejak kawen hmpir 3 taun ni hormon lari..sblom ni elok je mse period sekrg mkin lme mkin lari date nye..dr tk pernah rse sengugut smpy rse sengugut..delay da 8 hari cek -ve..tp bdn skit lesu pent perot cram..sume ade..ermm

2 Balas

Tunggu seminggu lagi cuba cek lagi... Ataupun sis byk fikir x?? Jgn stress2... Hormon pun pandai lari.. 🤔Sbb tu period delay... Mcm akak sblm ni...

4y ago

mmg dlm sthun ni mkin ketare lari date period nye..cume kali ni mcm mkin lame..bole akk share mcm mne nk bg hormon stabil

Sis ada guna perancang ke?

4y ago

tk ade guna perancang ape²..