Cara atasi perut berangin untuk kandungan baru 5 minggu

Sejak kandungan nak masuk 5 minggu perut saya sering berangin. Adakah faktor pemakanan? Sebab saya pun masih belajar untuk untuk kenal makanan yg berangin. Bila perut berangin, saya sering akan sendawa atau terkentut. Boleh ke letak minyak angin kat perut?

1 Balas

saya pun mcm tu juga sis masa 5w . saya letak minyak kayu putih sebab masa tu x tau pula x digalakkan letak minyak panas kat perut tp apa bole buat saya x tau 😅