poopoo anak cair

sejak akhir2 ni ank sy kerap sgt berak ,mula2 sy ingat dia nak beralih bulan ,bak kata org tua2 ,tpi ni dah mcm sakit perut je ,berak cirit ,ank sy campur susu ,tpi sy lebih pada susu formula ,buat masa ni dia minum lactogen ,ade kemungkinan tak dia cirit ni sebab susu ? sy mmg start cmpur susu mse dia 6bulan ,mmg pkai susu ni dri mula ,sebab susu ke ?? 😞 tpi mcm pelik sebab bru skrg jdi mcm ni 😓 **klu rse geli jgn click pada gambar

poopoo anak cair
1 Balas

tengok pada pemakanan anak. ada anak tak rasi dengan sesuatu makanan. jadi tengok semula apa yg ibu bagi. contoh kalo hari tu de buat bbur dengan karot saja kemungkinan anak x rasi dengan karot. jadi tuka pada makann laen.