keputihan.

sejak 2, 3 hari lepas bila saya nak poo poo masa nak teran tu ada keluar keputihan warna susu pekat, lain masa tu takde keluar keputihan. ni 2nd pregnancy saya, 11 weeks. pregnancy sebelum ni tak pernah ada masalah ni. is it normal? 1st pregnancy is by emergency czer. please advice. tq

keputihan.
1 Balas

Klu tda berbau n tdk mnyebabkn bhgn intim sis gatal its ok..

5y ago

dia tak gatal just terkejut je bila nak teran poo poo baru ada..