KEPUTIHAN TRIMESTER KE 3

Normal ker keputihan banyak bila hujung2 trimester ni. saya dah 36week 4 days.. keputihan banyak, tak gatal dan tak berbau.. warna putih susu kdg campur cecair sikit .sebelum2 ni dah pernah swab guna speculum ambik sampel kat hospital. Keputusan ujian negatif, takde jangkitan kulat ke apa. hmm. is it normal?

2 Balas

sama mcm saya juga.. amik sampel takde pon kena gbs... nurse kata normal je keputihan tu sbb baby dah ada dekat bawah

saya 33 week .. normal ke berat baby 1900gm

2y ago

amin tq 😊