Celah kangkang gelap ,

Segannya nak beranak celah kangkang tiba2 je menggelap mcm tak bercuci.. sedang cuba positifkan pemikiran .. 39w

2 Balas

It's okay mommy. Normal tu sebab perubahan hormon ketika mengandung. Lepas bersalin nanti akan okay balik. Nak result cepat kena rajin scrubbing lepas bersalin nanti. Macam saya tak rajin. Saya biar je. Mana yang gelap masa mengandung dulu, dah cerah balik after 1y++ bersalin hehe

5mo ago

oh yeke , ok thankyou 🤍

sy x nampak pun celah klangkang..haha..xtau gelap ke cm mana 🤣

5mo ago

ni pun baru2 nak tengok balik guna cermin.. hmm guna camera telepon pun boleh . 🥺