Celah kangkang gelap

Maaf bertnya ..normal ke celah kang² gelap? Ank first dulu tak mcm ni pun .. skrng pregnant ank nmbor 2, baru perasan celah kang² gelap sngat ..terus malu kat husband .. lgi malu nk beranak nnti 😂 ada apa² petua tak? Skrng pregnant 26 weeks.. #ingintahu

2 Balas

normal sis..nanti lepas bersalin gelap² tu akan beransur-ansur hilang. saya setiap kali mengandung pun macam tu, sampai suami pun dah faham..hehehe. nipple pun jadi gelap 😅

memang mcm tu sebab hormon. Sapu strech mark lotion / minyak kelapa dara / minyak zaitun