Gelap

Pasrah ja celah kangkang, ketiak semua makin gelap Hahahha #24weeks4days

9 Balas

Haaa sama sebijik 🤣🤣🤣 ingatkan sy je perasan celah² jd mendung semacam.. rupa rupanye mmg mommys² pun kena jgk.... Sy sebelum cecah 25weeks... Mmg langsung xleh xleh bau bedak lipstick..ke mana mana mmg xleh make up..lau make up jd muaL. 🤣 Nk pakai lawa² tu mmg tak kuasa lah... Sekali bila scan dpt tahu baby boy...alahai.. baru teringt org tua tua kata lau baby boy mmg kite jd mcm hantu kak limah jap🤣 alhamdulillah suami memahami... Wlupun kdang ase malu jgk depan Dia dgn rupa hantu kak limah. Betabah je la.. skrg alhamdulillah 33weeks.. dpt lah calit lipstick secubit.. 🤣😄

5y ago

Bertabahlah hahaha ... xdpt bt apa mmng pelik masa mngandung ni..

Haha pasrah je skrg tengok diri sendiri 😂 ummi saya cakap pun kalau certain part jadi gelap baby boy . Saya scan masa 5 bulan tetiba dah nampak boy 😆

5y ago

Tahniah sis..haha sy g scan x nmpk jantina lg

sma la sis.. sy leher,ketiak celah kangkng,smua nmpk gelap..kta org klau kulit kusam time prgg bby boy,hri tu sye scan mmg bby boy.. 😊😊😊

5y ago

sbr la sis.. sy pun muka kusam.. mcm mls nak cermin muka.. pki bedak pun mls 😂😂😂..

samalah sis... ketiak..celah kangkang... leher... jadi gelap... pasrah jelah... tp x scan lg... jd x tau lg gender baby....

5y ago

Sama sis..scan jantina baby blm tau lg.. aduh

Sy masa 35 minggu baru naik gelap tu. Bila scan tengok² boy. Macam kakak sy pun macam tu,gelap semua. Bersalin boy 😁

5y ago

Sy awal bru 24 weeks dah naik gelap..xdpt bt apa

Ingtkan sy je yang perasaan..😌😌😌celah kangkang gelap dulu x mcm tu pun..dh nk msuk 33week

5y ago

Untung 33weeks bru naik gelap..sy awl sgt ni aduhh

hahaha...meh laa sama2 kite pasghah😂😂 celah kangkang rase x mampu dh nk intai,😅😆

5y ago

Hahaha hanya mampu pasrah...3kali sehari mandi, scrub2 pn sma ja..makin hitam ada lah ..

sama la sis..ketiak bukan main itam..scrub 2x sminggu pn tetp sama..🤣🤣 21week

5y ago

🤣🤣🤣

#pengorbanan😄