sedih

sedihkan bila kite ada spotting selama 4 hari..ada mual..sakit kepala..tak selera makan..tpi bila check upt -ve..terus hilang semua mual segala.. skrg dah 13hri lmbt period..langsung xde rasa apa.. terlalu berharap smpai dpt false sign..trauma nk check lgi doakan saya...dpt pregnant.. sentap bila org duk suruh "usaha lebih sikit.."..err

1 Balas

Klau sblm ni period kita teratur nnt lg 2 minggu blh cek upt lgi, ataupun sbb hormon kot, semoga ada rezeki sis, bnykkan berdoa, insyaallah rezeki akan dtg bila tiba masa