Baby meninggal

Sedih rasanya dengar saudara dah tinggal tunggu hari je baby dalam perut di sahkan meninggal...dah nak masuk 8 bulan...tak tau lah kita yg dengar pun sedih sangat...mngkin belum riski dy je...lg kasian dah pgi hospital 2 tunggu bilik tak dapat lg...dah dapat bilik suruh balik doc ckap dtang balik 1 mnggu bersalin normal nak kluarkan tu baby. #ada sesiapa yg tahu mcam mna prosedure untuk baby yg meninggal dalam perut??#bantusharing

2 Balas

alhmdulillah ipar awak dah naj bersalin sis semoga di permudah semuanya...saudra saya tu ada previa placenta...uri dy tercabut tu yg buat baby dy mninggl...tunggu hari baby tu kluar la semoga cepar kluar tk sanggup tengok hari2, menangis ingt ank dy dlm perut dah tk ada... ckap pasal terbelit tali pusat ank saya lhir terbelit tli pusat nya sendiri...tngn dy sampai lebam...bersyukur sangt dy boleh berjuang kluar sya thn sakit 18 jm lbh sebab baby stuck buka 7 tk nak tmbh lg...skrng dah umur 1 bulan 20 hari...tngan dy alhmdulillah normal jga meski sempat takut lebam tk boleh geraj masa lhir