Mintak pandangan mummy2

Saya skrg dh 36mnggu 1hri, second pregnant, yg first bby mninggal dlm perut msa 26week, sya kena czer, sya pregnant ank kdua ni msa 6bln lps czer,mntak pendapat mumy, patut x sya Cuba utk bersalin normal atau trus booking czer? Doc pakar ad bgitau sya risiko smuanya, tapi pakar kata sya boleh utk try normal dlu, klau emergency apa2 bru kna czer, pandangan mumy mcm mna? #bantusharing #mommybuntu

1 Balas

jangan amik risiko. kesian kat baby n ibu. cuba mnta 2nd opinion. buat pilihan yang tbaik. smg dpmudahkan urusan.